Vilkår & Betingelser

Én til én sessioner:

Når du booker en tid hos René Ejsing, bekræfter du at have læst og accepteret nedenstående handelsbetingelser.

Når der bookes en tid, skal der opgives navn, på personen der skal have en session, samt telefonnummer og e-mail adresse. Det er vigtigt, at være oprigtig og ærlig omkring temaet/emne, der skal arbejdes med. Hvis tiden bestilles på vegne af anden person, skal denne være bekendt og indforstået med dette.

Tiden er først endelig booket, når du har modtaget en mail om din bookede tid med betalings oplysninger. Betaling skal være foretaget inden sessionsstart.

Betaling kan foretages direkte ved booking eller via link i mailen til onlinebetaling med betalingskort. Der kan også betales kontant på det aftalte beløb. Jeg ligger ikke inde med byttepenge.

Fremmøde skal være præcist til aftalt tid. Af hensyn til personer der har tid før dig vil det være bedst ikke at møde op inden 10 minutter før sessionsstart. Der er ved kontoret et toilet, der kan benyttes inden sessionen og en lille gang hvor du kan vente hvis døren ikke er åbnet.

Alle sessioner foregår på kontoret: Toftlundvej 6, 7430 Ikast, hvis andet ikke er specifikt aftalt på forhånd.

Afbud eller ændringer af bekræftet tid skal foretages senest dagen før kl. 12.00. Ved senere afbud/ændring skal der betales 50% af beløbet. Ved eventuel udeblivelse uden afbud betales der fuld pris for sessionen.

Ved forsinket fremmøde gennemføres sessionen ikke og det betragtes som aflysning.

Afbud eller ændringer foretages telefonisk ved opkald eller sms på tlf.: 81618968 eller mail: rene@reneejsing.dk.
Husk altid at opgive din bookede tid samt navn og telefonnummer.

Sessioner video- eller lydoptages af sikkerheds hensyn for både dig og mig. Optagelserne bliver under ingen omstændigheder offentliggjort. Video, billeder og lydoptagelser kan ikke kræves udleveret, og arkiveres udelukkende for journal og sikkerhed ved eventuelle tvivlsspørgsmål.

Sessionen foregår altid, og uden undtagelse én til én. Da det ofte er et følsomt tema og meget personligt, er det vigtig at kunne tale frit og åbent uden at tænke på andre ører som vil sidde og lytte med. Hvis du har behov for hjælp til transporten, er du selvfølgelig velkommen til at få hjælp til det.

Hypnose er en meget effektiv og blid metode til at opnå personlige forandringer her og nu, hvis du som person er indstillet på og klar til forandring. 

Prisen er for tiden, ikke for opnået resultat. Der kan ikke stilles nogen endelig garanti for virkning og effekten af en session, da ingen personer er ens og resultaterne kan variere fra person til person.

Jeg forbeholder mig altid retten til at afvise et tema/emne/person, hvis det ligger uden for mit etiske kodeks for mit arbejde.

Der foretages ikke sessioner under følgende forudsætninger

  • Personer der er i andet behandlingsforløb ved psykolog, psykiater eller andre hypnoterapeuter o.l.
  • Personer der ikke har været helt ærlige omkring temaet og emnet, der skal arbejdes med i sessionen.
  • Uetiske hensigter som fx at indskrænke, eller frastøde andres frie vilje, opnå dominans etc.
  • Personer med udpræget eller svære psykiske lidelser, skizofreni, selvmordstruet etc.
  • Total fjernelse og fysiske smertelindring, der vil fjerne kroppens helt naturlige advarselssignaler.
  • Der arbejdes ikke med spirituelle eller åndelige temaer.
  • Listen er ikke udtømmende men retningsgivende.

Der vil foretages en konkret vurdering for hver enkel persons henvendelse omkring tema og emne for en session.

Du er, som klient, altid forpligtet til at oplyse, hvis du er diagnosticeret med, eller har formodning om, en psykisk lidelse som f.eks. skizofreni, svær psykisk lidelse o.l., forud for tidsbestillingen. Er der fra bestillerens side tilbageholdt informationer om diagnoser, svære lidelser etc. ligger ansvaret for eventuelle følgevirkninger udelukkende ved bestilleren.

Ved brud på en eller flere af de her nævnte vilkår og betingelser ophører samarbejdet øjeblikkeligt, også selv om sessionen er påbegyndt. Den fulde betaling for tiden opkræves uanset, og tilbagebetales dermed ikke.

Køb af digital services som hypnose lydfiler og online kurser:

Når der foretages et køb af digitalt indhold som fx online hypnose lydfiler, kurser eller forløb er der tale om en direkte digital levering hvorved købet ikke kan fortrydes da levering og ibrugtagning af ydelsen er foretaget i samme øjeblik købet fra kundens side gennemføres.  

Personlige data:

Når du handler med reneejsing.dk giver du samtykke til, at overholde vilkår og betingelser, samt at vi indsamler og opbevarer følgende data om dig.

Navn:
Adresse:
Telefonnummer:
E-mailadresse:
Noter om behandlingen:
Video og lyd optagelse af sessionen:

Evt. EAN- /CVR-nummer ved virksomheds samhandel.

De indsamlede data opbevares på lokalmedie, samt nødvendige programmer i forbindelse med booking, regnskab, markedsføring m.m. der er nævnt i vores cookies og privatlivs politik

Data videregives eller sælges aldrig til tredjepart.

Alle spørgsmål i og omkring sessioner, samhandel og data rettes til René Ejsing på mail: rene@reneejsing.dk

 

Websitet ejes og publiceres af:

Rene Ejsing ApS
CVR: 29979170
Toftlundvej 6, 7430 Ikast
Telefon: +45 81618968
Email: rene@reneejsing.dk

 

Luk menu
Tilmelding til nyhedsbrev

Tilmelding til nyhedsbrev

Jeg vil sende dig nyheder omkring kurser, offline såvel som online, nye lydfiler og andet spændende i forhold til hypnose

Navn:
E-mail:

Du er nu tilmeldt nyhedsmail