Vilkår & Betingelser

Én til én sessioner på adressen og online:
Når du booker en tid hos René Ejsing, bekræfter du at have læst og accepteret nedenstående handelsbetingelser.

Når der bookes en tid, skal der opgives navn, på personen der skal have en session, samt telefonnummer og e-mail adresse. Det er vigtigt, at være oprigtig og ærlig omkring temaet/emne, der skal arbejdes med. Hvis tiden bestilles på vegne af anden person, skal denne være bekendt og indforstået med dette.

Tiden er først endelig booket, når du har modtaget en mail om din bookede tid, og betalingen for denne er foretaget.

Betaling kan foretages direkte med betalingskort eller MobilePay ved booking online, eller via information givet i mailen. Der kan også betales kontant på det aftalte beløb ved sessioner med personlig fremmøde. Jeg ligger ikke inde med byttepenge.

Fremmøde skal være præcist til aftalt tid. Af hensyn til personer der har tid før dig vil det være bedst ikke at møde op inden 10 minutter før sessionsstart. Der er ved kontoret et toilet, der kan benyttes inden sessionen og en lille gang hvor du kan vente hvis døren ikke er åbnet.

Alle 1:1 sessioner foregår på kontoret: Toftlundvej 6, 7430 Ikast, hvis andet ikke er specifikt aftalt på forhånd. 

Online sessioner foregår over internettet via tilsendt link i email ved booking af tid.

Afbud eller ændringer af bekræftet tid skal foretages senest dagen før kl. 12.00. Ved senere afbud/ændring skal der betales 50% af beløbet. Ved eventuel udeblivelse uden afbud betales der fuld pris for sessionen.

Ved forsinket fremmøde gennemføres sessionen ikke og det betragtes som aflysning.

Afbud eller ændringer foretages telefonisk ved opkald eller sms på tlf.: 81618968 eller mail: rene@reneejsing.dk.
Husk altid at opgive din bookede tid samt navn og telefonnummer.

Sessioner video- eller lydoptages af sikkerheds hensyn for både dig og mig. Optagelserne bliver under ingen omstændigheder offentliggjort. Video, billeder og lydoptagelser kan ikke kræves udleveret, og arkiveres udelukkende for journal og sikkerhed ved eventuelle tvivlsspørgsmål.

Sessionen foregår altid, og uden undtagelse én til én. Da det ofte er et følsomt tema og meget personligt, er det vigtig at kunne tale frit og åbent uden at tænke på andre ører som vil sidde og lytte med. Hvis du har behov for hjælp til transporten, eller teknikken ved online sessioner er du selvfølgelig velkommen til at få hjælp til det.

Hypnose er en meget effektiv og blid metode til at opnå personlige forandringer her og nu, hvis du som person er indstillet på og klar til forandring. 

Der vil altid tilstræbes at nå det ønskede resultat ud fra forsamtalen, temaet/emnet der arbejdes med og for langt hovedparten vil det være tilfældet. Der kan dog ikke stilles nogen endelig garanti for virkning og effekten af en session, da ingen personer er ens og resultaterne kan variere fra person til person. 

Jeg forbeholder mig altid retten til at afvise et tema/emne/person, hvis det ligger uden for mit etiske kodeks for mit arbejde.

Der foretages ikke sessioner under følgende forudsætninger

  • Personer der er i andet behandlingsforløb ved psykolog, psykiater eller andre hypnoterapeuter o.l. med mindre det er aftalt med disse.
  • Personer der ikke har været helt ærlige omkring temaet og emnet, der skal arbejdes med i sessionen.
  • Uetiske hensigter som fx at indskrænke, eller frastøde andres frie vilje, opnå dominans etc.
  • Personer med udpræget eller svære psykiske lidelser, skizofreni, selvmordstruet etc.
  • Total fjernelse og fysiske smertelindring, der vil fjerne kroppens helt naturlige advarselssignaler.
  • Der arbejdes ikke med spirituelle eller åndelige temaer.
  • Listen er ikke udtømmende men retningsgivende.

Der vil foretages en konkret vurdering for hver enkel persons henvendelse omkring tema og emne for en session.

Du er, som klient, altid forpligtet til at oplyse, hvis du er diagnosticeret med, eller har formodning om, en psykisk lidelse som f.eks. skizofreni, svær psykisk lidelse o.l., forud for tidsbestillingen. Er der fra bestillerens side tilbageholdt informationer om diagnoser, svære lidelser etc. ligger ansvaret for eventuelle følgevirkninger udelukkende ved bestilleren.

Ved brud på en eller flere af de her nævnte vilkår og betingelser ophører samarbejdet øjeblikkeligt, også selv om sessionen er påbegyndt. Den fulde betaling for tiden opkræves uanset, og tilbagebetales dermed ikke.

Køb af digital services som hypnose lydfiler, online kurser og online events:
Når der foretages et køb af digitalt indhold som fx hypnose lydfiler, online kurser, online events eller forløb, er der tale om en direkte digital levering hvorved købet ikke kan fortrydes da levering og ibrugtagning af ydelsen er foretaget i samme øjeblik købet fra kundens side gennemføres.  Med mindre andet fremgår at salgssiden omkring fortrydelsesret.

Køb af uddannelser og kurser:
Betalingen af en uddannelse/kursus sker ved tilmeldingen på hjemmesiden (Med mindre andet er aftalt på forhånd). Det fulde beløb skal være modtaget for at få adgang til evt. online materiale og til live undervisningen.

Skulle uddannelsen/kurset blive aflyst, eller datoen flyttet, vil tilmeldingen overgå til næst kommende tilsvarende kursus. Ved særlige tilfælde kan det fulde beløb tilbydes tilbagebetalt, for et ikke påbegyndte uddannelsesforløb eller kursus.

Så snart holdet endeligt oprettes modtager du, hvis det er en del af uddannelsen/kurset, log-ind oplysninger til uddannelsens online indhold og efter kurset er afholdt adgang til fælles forum. 

For kunne modtage certificering er det et krav at der deltages alle dage og der kan udvises de nødvendige kompetencer og viden i forhold til indholdet på uddannelsen. 

Undervisningen kan videofilmes til efterfølgende brug på elevforum og intern undervisning.

Dit navn og e-mailadresse videregives til vores samarbejdspartner, for certificering og for tildeling af adgang til undervisningsmaterialet.

Ved køb af uddannelse eller kursus, er der 14 dages fortrydelsesret. Efter tilmelding, og i passende tid inden uddannelsesstart, modtager du loginoplysninger til online indhold, og fortrydelsesretten bortfalder/fraskrives ved påbegyndelsen af uddannelsen, dvs. ved oprettelse/ibrugtagning af log-ind og adgangen til undervisningsmaterialet.

Ved fortrydelse af et køb opkræves 2% af købssummen i administrationsgebyr.

Testimonial/Anbefaling:
Når du som deltager på kursus og events, online såvel som live, eller ved ydelser så som sessioner, lydfiler m.m. eventuelt biddrager med en testimonial/anbefaling af indhold, materiale, underviser etc. er det af dig accepteret at det anvendes på hjemmesider og sociale medier uden personlig genkendelses mulighed.

Personlige data:

Når du handler med René Ejsing – Mental Velvære giver du samtykke til, at overholde vilkår og betingelser, samt at vi indsamler og opbevarer følgende data om dig.

Navn:
Adresse:
Telefonnummer:
E-mailadresse:
Noter om behandlingen:
Video og/eller lyd optagelse af sessionen

Evt. EAN- /CVR-nummer ved virksomheds samhandel.

De indsamlede data opbevares på lokalmedie, samt nødvendige programmer i forbindelse med booking, regnskab, markedsføring m.m. der er nævnt i vores cookies og privatlivs politik

Data videregives eller sælges aldrig til tredjepart.

Alle spørgsmål i og omkring sessioner, samhandel og data rettes til René Ejsing på mail: rene@reneejsing.dk

Websitet ejes og publiceres af:

Rene Ejsing ApS
CVR: 29979170
Toftlundvej 6, 7430 Ikast
Telefon: +45 81618968
Email: rene@reneejsing.dk

* Revideret maj 2021.