Priser & Betaling

Priser:

Jeg har en meget enkelt prisstruktur

En session kr. 995,- uanset tema/emne der er tale om og samme pris uanset om det er online eller 1:1 på kontoret

Sessions varighed er 70-90 minutter

Betaling:

Ved booking af en session betales der direkte online gennem sikker server (SSL), og jeg sender dig en email og en faktura som bekræftelse. 

Er du ikke så meget til online betaling er du velkommen til at kontakte mig for tidsbestilling og betaling via bank overførsel eller kontant på selve dagen før sessionens start hvis det er 1:1 session her på kontoret.

Afbud og ændring af tid:

Afbud eller ændringer af bekræftet tid skal foretages senest dagen før kl. 12.00. Ved senere afbud/ændring skal der betales 50% af beløbet

Ved eventuel udeblivelse uden afbud, betales der fuld pris for sessionen. 

Ved forsinket fremmøde gennemføres sessionen ikke og det betragtes som udeblivelse.

Flere sessioner / Klippekort:

Hypnoterapi er et effektivt redskab hvor du kan forvente øjeblikkelige forandringer, hvor der kun er behov for én session for et tema/emne og af den årsag har jeg ikke klippekort. 

I nogle tilfælde kan der dog være flere forhold i et sammenspil, der ikke umiddelbart løses i sammenhæng. I sådanne tilfælde kan der være behov for flere sessioner og her er der selvfølgelig mulighed for en opfølgning på sessionen. Det aftaler vi individuelt fra person til person

Jeg har ligeledes forløb af flere sessioner hvor vi arbejder i dybden inden for fx personlig udvikling, performance optimering, coaching og værdisæt m.m..

 

Book en tid