Certifikater & Uddannelser:

~ Certificeret Hypnoterapeut
~ Certificeret Master Hypnoterapeut
~ Certificeret Hypnose Instruktør
~ Certificeret i C:O:A:C:H Practitioner
~ Certificeret i C:O:A:C:H Trainer
~ Certificeret Trauma Collapse Technique Practitioner
~ Certificeret Trauma Collapse Technique Instructor
~ Certificeret Professional Gastric Hypnosis – The Ballon Method Specialist
~ Hypno Gastric Band

~ Instant Emotional Relief
~ Performance Enhancement
~ ACH – 
Advanced Conversational Hypnosis
~ MACH – Master Advanced Conversational Hypnosis
~ Certificeret Show & Stage hypnotisør
~ Certificeret Master Show hypnotisør

Foretager løbende efter,- og videreuddannelse

Det er mig, René Ejsing, du vil møde i telefonen, online, på kontoret, eller i klinikken om du vil. Jeg holder mest af ”på kontoret”, da det er lidt mere uformelt og mere afslappet end en klinik.

Min indgang til Hypnoterapiens verden går gennem en lang årrække med interesse for, og arbejde med personlig udvikling for mig selv og for andre gennem afholdelse af kurser og online undervisning. Det tog sit store afsæt først i 00´erne efter jeg kom godt igennem en mindre depression efter vores andet barn kom til verden. Så også her er der kommet noget godt og positivt ud af en situation, der umiddelbart var uoverskuelig. 

Det var efter denne oplevelse og erfaringerne gennem dette at jeg tænkte: ”Det skal aldrig ske igen”. Jeg kom til at brænde for personlig selvudvikling og vores mentale velvære, der er fundamentet i livet. 

Derefter gik jeg for alvor gik ind i hypnosens verden, uddannede mig som hypnoterapeut og startede egen praksis, for at kunne udleve min passion og for at hjælpe andre personer til mental velvære med hypnose og hypnoterapi.

Det er så her jeg er i dag, hvor jeg udlever min store passion for hypnoterapi med egen praksis, til at kunne hjælpe andre til at overkomme hverdagens udfordringer og give et boost i positiv retning.

Jeg glæder mig til at kunne hjælpe dig et skridt videre i personlig udvikling med mere selvkontrol, større selvværd og selvtillid, med større mental velvære og mere glæde i hverdagen som helhed.

Book en tid