fbpx

Hvem er René

Det er mig, René Ejsing, du vil møde på kontoret, eller i klinikken om du vil. Jeg holder mest af ”på kontoret”, da det er lidt mere uformelt og mere afslappet end en klinik, som for mange kan forbindes med noget negativt.

Min indgang til Hypnoterapiens verden går gennem en lang årrække med interesse for, og arbejde med personlig udvikling for mig selv og for andre gennem afholdelse af kurser og online undervisning. Det tog sit store afsæt først i 00´erne efter jeg kom godt, og helt igennem en depression efter vores andet barn kom til verden. Så også her er der kommet noget godt og positivt ud af en situation, der umiddelbart var uoverskuelig. 

Det var efter denne oplevelse og erfaringerne gennem dette at jeg tænkte: ”Det skal aldrig ske igen”. Jeg kom til at brænde for personlig selvudvikling og vores mentale velvære, der er fundamentet i livet. 

Det var først noget senere, at jeg for alvor gik ind i hypnosens verden, uddannede mig som hypnoterapeut og startede egen praksis, for at kunne udleve min passion og for at hjælpe andre personer til mental velvære gennem hypnoterapi.

Det er så her jeg er i dag, hvor jeg udlever min store passion for hypnoterapi med egen praksis.

Jeg glæder mig til at kunne hjælpe dig et skridt videre i personlig udvikling med mere selvkontrol, større selvværd og selvtillid, med større mental velvære og mere glæde i hverdagen som helhed.

Book en tid

Luk menu
Tilmelding til nyhedsbrev

Tilmelding til nyhedsbrev

Jeg vil sende dig nyheder omkring kurser, offline såvel som online, nye lydfiler og andet spændende i forhold til hypnose

Du er nu tilmeldt nyhedsmail