Trauma Collapse Technique

Trauma forløsning af enhver art

Vil du arbejde med og hjælpe personer med angst, traumer af enhver art, depression og lignende?

Det er noget som rigtig mange er påvirket af og har udfordringer med. Enten hos dem selv eller nogle i deres omgangskreds.

Her er værktøjet til dig, der gerne vil hjælpe andre videre på vejen, til at få en hverdag der fungerer igen, for dem selv og deres omgivelser.

TCT er det ultimative redskab til Trauma forløsning

TCT er et værktøj, der er sat sammen med nogle af de mest avancerede hypnoterapeutiske, NLP og coaching værktøjer og videreudviklet til et yderst effektivt værktøj. TCT kan udrette livsændrende forandringer baseret på de ægte skjulte ressourcer alle personer indeholder og løse det meste af problemstillingen – hvis ikke det hele – ved at skabe positive livsændringer der kan vare ved.

Sessioner kan udføres helt uden brug af klassisk hypnose og kan sågar udføres med åbne øjne, hvor forandringerne sker blidt og nænsomt hos personen du arbejder med.

Det at arbejde med angst, traumer, depression er udfordrende for mange terapeuter, familie/venner og undervisere m.m. Det kan være på grund af ens egne problemer med traumer og tidligere oplevelser, eller fordi du kommer for dybt følelsesmæssig i kontakt med traumet, fra dem du sidder med.

TCT vil gøre det både lettere og mere enkelt at arbejde med – selv uden at gå i traumet igen eller kende til detaljerne med den egentlige problemstilling og ”grave” ned i det. Du vil skabe de ønskede forandringer ud fra personens egne ressourcer, hvor man ikke forbinder sig følelsesmæssigt med det igen.

Det får du i TCTp uddannelsen

Uddannelsen henvender sig til

Forudgående erfaring er ikke nødvendig for at deltage.  Uddannelsen henvender sig til dig, der gerne vil lære nyt, og gerne vil hjælpe personer, lige fra små “lette” til de meget “svære” problemstillinger

Uanset om du har erfarings baggrund, er helt ny i faget eller bare har interessen, vil du helt sikkert finde TCT  anvendelig med nye effektive værktøjer og redskaber, mere indsigt og ny viden.

Hvad vil jeg lære på TCTp uddannelsen?

Sessionsoversigt – Komplet gennemgang af en hel session. Find dit eget flow

Induktion – CERI induktion der virker på alle og vil aktivere alle sanser. Selv med åbne øjne

Coaching modellen – Reframingsværktøj der får alle ressourcerne frem mod positivt outcome i enhver samtale

Castorian Collapse Technique – Effektiv forløsningsteknik til varige resultater, der forløser traumer og negative minder af enhver art, stor som lille, helt uden at gå ind i oplevelsen igen.

Frustrate Response Hand Release – Fysisk forløsnings teknik af gamle overbevisninger, der vender det til positive ressourcer. 

Primepeak – Tester og manifesterer dit arbejde som den ultimative afslutter, der giver et boost til din klient

SUDA skala – Test værktøj der giver både dig og klienten indsigt i de positive forandringer, der opnås gennem sessionen.

Praksis – Arbejd i dybden så du er klædt på til at udfører sessioner på egen hånd med klienter efter uddannelsen

Hypnose – Forståelse og trance niveauer. Hvad er de vigtigste faktorer for succes med din klient  

Plus meget mere 

Kursus information

Tid for næste hold:
Lukket for tilmeldinger – Nye datoer kommer snart
Klik her for at melde på interesse liste og få nye datoer med det samme 

20 – 22 august 2021
Alle tre dage fra kl. 9.00 til kl. 16.00

Sted:
Undervisningen vil forgå i, eller i nærheden af Ikast

Eksamen:
Al undervisning og øvelser bliver løbende evalueret og derfor er der er ingen afsluttende prøve eller eksamen i normal forstand.

Certificering:
ISAHt er standard ved gennemførsel af uddannelsen

Adgangskrav:
Alle over 18 år kan deltage

Pris:
Hele uddannelsen inklusiv elevforum, online pre-kursus, online videomateriale og undervisning, samt certifikat har en samlet pris på kr. 7.495,-

TILBUD
Spar lige nu kr. 1.500,- ved hurtig tilmelding
Din pris er kun kr. 5.995,00

Har du spørgsmål til uddannelsen, tilmelding eller betaling er du meget velkommen til at kontakte mig  – Klik her

Covid-19 info:
Skulle der i forbindelse med Covid-19 opstå forhold som restriktioner, sygdom eller andet, udsættes kursusstart til førstkommende mulighed for gennemførsel.

Hvad siger The Hypno Academy om René Ejsing​

QEr denne uddannelse magen til andres?
APå ingen måde. René Ejsing er godkendt certificeret ISAHt TCT instruktør og arbejder sammen med ”The Hypno Academy”, som er Danmarks bedst certificerede akademi, og er godkendt af flere internationale organisationer. Deres hovedunderviser har som eneste dansker modtaget flere Internationale priser og anderkendelser for sin undervisning og arbejde med hypnoterapi.

Q: Gør certificering en forskel?
A: Ja, en hel del. Der er en grund til at de største Internationale organisationer kan tilbyde både forsikring, ankenævn, standarder og certificering. Samt at alle undervisere skal godkendes ud fra deres viden og kunnen for at sikre kvalitet i undervisningen og for at sikre dig det bedste. Vi har, igennem The Hypno Academy, hele 7 af de største internationale forbund og organisationer i ryggen.

Q: Kan jeg udføre sessioner efter uddannelsen?
A: Ja, du kan udfører TCT sessioner med det samme, efter endt uddannelse.

Q: Hvordan lærer jeg? Er der praktiske øvelser?
A: Jeg praktiserer en undervisnings teknik der fungerer som accelereret indlæring på det bevidste og ubevidste plan. Der vises “live demostrationer” efterfulgt af praktiske øvelser, så du kan praktisere det efterfølgende og ikke bare huske det lærte udenad som teoretisk viden.