Event: Introduktion til hypnose

Hvad er hypnose?
Kan det hjælpe mig med...?

Der er mange forestillinger og meninger om hvad hypnose er, hvad det kan og hvordan det virker. Men hvad er hypnose og hypnoterapi i bund og grund?

Har du en interesse for hypnose eller bare nysgerrig omkring hvad det er?
Så kom indenfor og får svar…

Hvad er hypnose?

Hvordan virker det?

Hvad kan hypnose hjælpe med?

Er hypnose noget for mig?

Er det ikke lidt ”mystisk”?

Og meget mere…

Kunne du tænke dig at vide mere om hypnose, og hvad du kan opnå gennem hypnose? Så kom med til et lille event hvor du vil få svar på dine spørgsmål og viden om hvad det i grunden er.

Introduktion til hypnose er et lille intenst arrangement hvor vi helt konkret vil gå ind i spørgsmålene der ligger mange på sinde.

Formålet er at give indsigt i hvad man kan med hypnosen, og hvordan det fx kan hjælpe dig med at komme over nogle personlige barrierer, ændre tanke og handlemønstre positivt, opnå mere selvtillid, performe optimalt osv., og også for nogle at afmystificerer hypnosen.

Viden – Inspiration – Afklarethed – Muligheder – Lærerigt – Sjovt – Interessant

På arrangementet vil der være demoer og fælles guidet hypnose med et konkret personligt resultat for dig som deltager man kan deltage i, eller blot iagttage alt efter eget ønske.

Det vil helt sikkert være inspirerende, lærerigt og give dig nogle gode positive oplevelser med hjem.

Det er en intens og kompakt event, der helt sikkert vil give dig konkret indsigt med hjem og en forståelse af hvad hypnose er og evt. kan hjælpe dig med, der hvor du er i livet lige nu.

Meld dig til på venteliste og få en email med besked når jeg afholder det næste

UDSOLGT: Næste event er der endnu ikke fastsat dato på. Skriv dig op på ventelisten herover og få en mail så snart der er sat en ny dato
Pris for deltagelse er kun kr. 39,-

Der vil være the, kaffe m.m. i løbet af aftnen

Der er begrænsede pladser – så skynd dig med tilmeldingen

Tilmelding til event

Luk menu
Tilmelding til nyhedsbrev

Tilmelding til nyhedsbrev

Jeg vil sende dig nyheder omkring kurser, offline såvel som online, nye lydfiler og andet spændende i forhold til hypnose

Du er nu tilmeldt nyhedsmail