Hypnoterapeut – Uddannelse

BLIV UDDANNET OG CERTIFICERET HYPNOTERAPEUT!

Kunne du tænke dig at hjælpe andre med at komme videre i livet? 
Vil du gerne udleve din passion som hypnoterapeut?
Anvende hypnose og terapi til varige ændringer for andre?
Ønsker nye og flere værktøjer inden for hypnose?
Ny karriere ved at starte din egen hypnoterapeut praksis?

Bliv Certificeret Hypnotisør & Hypnoterapeut

Kunne du tænke dig at arbejde professionelt som Hypnoterapeut & Hypnotisør?

Er du nysgerrig på hvad hypnosen kan gøre for dig selv og hjælpe klienter i egen klinik til forandringer de længes efter?

Så er Hypnoterapeut grunduddannelsen helt sikker noget for dig 

Hypnoterpapeut grunduddannelsen har den perfekte kombination af moderne værktøjer for en solid grunduddannelse, og alt det nye indenfor kommunikation, hypnose og terapi – så du kan udfører professionelle sessioner efter endt uddannelse.

Det får du i kurset

Hvem henvender uddannelsen sig til?

Uddannelsen kræver ingen forudgående erfaring eller viden og henvender sig til dig der har en interesse for faget, som gerne vil lære det, eller lære mere til det der allerede er inde under huden og anvendes på daglig basis i nuværende praksis.

Uanset om du har erfarings baggrund, er helt ny i faget vil du helt sikkert finde finde nye værktøjer og redskaber der vil give motivation, mere indsigt og ny viden inden for hypnosen.

Hvad vil jeg lære på hypnoterapeut uddannelsen

Du vil lære alt der skal til for at starte egen klinik og praksis, samt alt det der skal til som overholder de krav der er til os fra vores Internationale samarbejdspartnere og organisationer der bakker os op. Din garanti for komplet og professionel uddannelse:

Induktionsteknik. – Værktøjer til at få din klient i en perfekt trance, så de kan få det optimale ud af sessionen.

Trance – Forståelse, genkendelse, oprettelse og ophævelse er vigtige elementer i uddannelsen.

Tranceniveauer – Forståelse af hjernebølger, niveauer og funktioner af disse.

Rapport – Skab tillid, autoritet og forståelse, og brug alle signaler fra klienterne til et positivt udfald.

Reframing – Skab ressourcer ud fra alle begrænsninger og eventuelle negative ting/oplevelser

Forløsningsteknikker – til brug for både fysisk og psykologiske forløsninger, med øjeblikkelig virkning, for at forbedre klientens muligheder for forandring.

Fordybningsteknikker – For fastholdelse og arbejde med trancevedligeholdelse igennem sessionen.

Hypnotisk Flow – Skab dit eget flow, så du kan gennemføre sessioner uden brug af scripts, men med større succes og effekt gennem en flydende dialog.

Powerord – Emotionelle lagrede ord der kan bruges med og imod klienten, fra klienten.

Ankre & triggers – Skab kinestetiske ankre og triggers for større effekt af udfaldet i sessionen.

The Hypnotic Bridge – Værktøj der sikrer at du hele tiden ved hvor du er, samt sikrer succes med din klient.

Pretalk & samtaleteknik – Før dine klienter direkte til årsag og ressource, uden ligegyldig eller langvarig tale der kan hindre resultater.

Castorian Kollaps – Frigør ethvert traume inklusive PTSD og svære minder – konverter dem til ressourcer uden at gå ind i følelsen og traumet.

Drømmejeg-teknik – Den ultimative “Få succes” finale i enhver session, der integrerer fremtid, indre barn og drømmerealisering.

Kropssprog – Aflæs og influere på et ikke verbalt sprog som går udover hvad de fleste underviser i. Lær hvordan du kan skabe forandring og etablere autoritet i enhver kontekst.

Parts Terapi – Fantastisk adfærdsværktøj.

Teknikker – Lær terapeutiske teknikker der gør at du kan håndtere +97% af alle klienter der kommer ind ad døren hos dig.

Hvad kan jeg efter endt uddannelse og certificering?

Hypnoterapeut uddannelsen giver dig masser af viden om hypnose med live demoer af værktøjerne og egen hands-on træning sammen med dine med kursister. Du vil være klædt godt og rigtig på og have tilliden til dig selv til at udfører egne sessioner efter endt uddannelse.

Hvad er forskellen på hypnoterapeut og Hypnotisør er et spørgsmål jeg ofte får

Der er grundlæggende en meget stor forskel på hypnotisør og hypnoterapeutarbejde. Hypnotisørarbejde er envejskommunikation, til klienten fra hypnotisøren hvor der gives suggestioner (forslag) til ændringer, og ofte læst op fra et fastlåst manuskript der burde dække klientens givende ønske og behov. 

Udfordringen kan være at nerven og sjælen til forandringen hos den enkelte, ikke er som ordene på papiret, det kan udelukkende skabes via dialog. Hypnoterapeutarbejde er en løbende dialog terapeut og klient imellem, som virker trance-inducerende, og som skaber øjeblikkelige indsigter og resultater for klienten. 

Den menneskelige hjerne har brug for nye stærke ressourcer og ny energi til de punkter i neuronerne der kan skabe forandringen. Det skabes med de personlige ting der betyder noget for klienten. Det står der intet om i et manuskript der er udarbejdet til at ramme generelt og bredt for en given problemstilling.

Det er klienten der selv ligger inde med al viden til forandring. Som selvstændige individer er vi mest modtagelig for egen indsigt og ændringer, frem for tildelte ændringer fra en anden person. På denne måde opnås bedst vedvarende personlige forandringer.

På hypnotereapeut uddannelsen får du de rette redskaber og værktøjer og kan arbejde med +97% af de klienter de får, på alle niveauer, og uden at skulle læse op fra noget. Du kan arbejde udelukkende via flow og dialog, som endda er nemmere og mange gange mere effektivt og langt overgår enhver fortrygt manuskript der læses op fra. 

Du vil med din kunnen og viden om moderne og vel afprøvede værktøjer som uddannelsen giver dig, stå rigtig stærkt, uanset hvilken udfordring din klient kommer med.

Hvad siger The Hypno Academy om René Ejsing

FAQ

QEr denne uddannelse magen til andres?
APå ingen måde. René Ejsing er godkendt certificeret ISAHt instruktør og arbejder sammen med ”The Hypno Academy”, som er Danmarks bedst certificerede akademi, og godkendt af flere internationale organisationer. Manden bag THA, Martin Castor Petersen har som eneste dansker modtaget flere Internationale priser og anderkendelser for sin indsigt og dybdegående vidensdeling i undervisning og arbejde med hypnoterapi.

Q: Gør certificering en forskel?
A: Ja, en hel del. Vi ved at flere uddannelses steder tager dette faktum lidt let, eller “bare” laver deres egen. Der er en grund til at de største Internationale organisationer kan tilbyde både forsikring, ankenævn, standarder og certificering. Samt at alle undervisere skal godkendes ud fra deres viden og kunnen for at sikre kvalitet i undervisningen og for at sikre dig det bedste. Vi har, igennem The Hypno Academy, hele 7 af de største internationale forbund og organisationer i ryggen.

Q: Kan jeg udføre sessioner efter uddannelsen?
A: Ja, du kan tilbyde klienter sessioner med det samme, og arbejde med alle modaliteter der er lært på uddannelsen.

Q: Skal jeg forny min certificering efter endt uddannelse?
A: Nej, når du har fået det, så er det dit, og det skal ikke fornys på nogen måde.

Q: Kan jeg undervise andre i de teknikker jeg lære?
A: Desværre nej, det kan kun certificerede instruktører.

Q: Kan jeg få noget hjælp efter uddannelsen?
A: Ja, vores elevforum indeholder masser af hjælp og vejledning, så der er meget at hente i form af videoer m.m. Du kan stadig få hjælp herfra, eller kontakte en af de andre elever på forummet.

Q: Lærer jeg også “ægte” hypnose?
A: Ja det gør du, og endda mere effektive teknikker end de fleste underviser i. 

Q: Skal jeg gennemgå online undervisningen inden?
A: Ja det er nødvendigt. Der er et pre-kursus med en masse information der er nødvendig for uddannelsen. Online delen inden vil gøre uddannelsen her en del nemmere for dig.

Q: Hvordan lærer jeg? Er der praktiske øvelser?
A: Jeg praktisere en undervisnings teknik der fungerer som accelereret indlæring på det bevidste og ubevidste plan. Der vises “live demostrationer” efterfulgt af praktiske øvelser. Det handler om at lære håndværket, så du kan praktisere det efterfølgende og ikke bare at huske det lærte udenad som teoretisk viden.

Q: Får jeg en “titel”? Hvad certificeringen er der?
A: Tilfredsstillende udførelse af uddannelsen gør dig til certificeret Hypnotisør og Hypnoterapeut. Du vil blive certificeret gennem International Association of Advanced Hypnotherapists (ISAHt), og får mulighed for at blive godkendt hos flere af vores samarbejdspartnere.

Kursus information

Tid:
Modul 1: 7 – 9 maj 2021
Modul 2: 28 – 30 maj 2021

Før kursus start vil der være online modul til gennemgang som forberedelse.

Mellem live modulerne vil der være hjemmearbejde samt online materiale til gennemgang og efter endt kursus er der opfølgning med online møder.

Sted:
Undervisningen vil forgå i, eller i nærheden af Ikast

Antal deltagerer:
Der er maksimalt 8 pladser på dette kursus

Eksamen:
Al undervisning og øvelser bliver løbende evalueret og derfor er der er ingen afsluttende prøve eller eksamen i normal forstand.

Certificering:
ISAHt er standart ved gennemførsel af uddannelsen 
Derudover kan du opnå certificering i NGH, IHF, ICBCH, ACHE, IACT.

Adgangskrav:
Alle over 18 år kan deltage

Pris:
Hele uddannelsen inklusiv elevforum, online pre-kursus samt et meget omfattende online videomateriale og undervisning har en samlet pris på kr. 24.995,-

Din pris nu er kun kr. 14.995,-

Betaling:
Betaling foretages online ved tilmelding her på siden via sikker (SSL) forbindelse.

Har du spørgsmål til uddannelsen, tilmelding eller betaling er du meget velkommen til at kontakte mig  – Klik her

Covid-19 info:
Skulle der i forbindelse med Covid-19 opstå forhold som restriktioner, sygdom eller andet, udsættes kursusstart til førstkommende mulighed for gennemførsel.

Vælg C:O:A:C:H uddannelsen sammen med Hypnoterapeut grunduddannelsen 

Ved samlet tilmelding er din pris kun kr. 24.995,- for deltagelse på begge uddannelser. Du vil stå rigtig stærk med denne pakke til at starte op selvstændig, eller som et fantastisk supplement til dine nuværende uddannelser.

Har du spørgsmål til uddannelserne og pakkeløsningen så kontakt mig endelig