Jeg saboterer mig selv i overspringshandlinger og ved ikke rigtig hvorfor

Jeg saboterer mig selv i overspringshandlinger og ved ikke rigtig hvorfor

Det er ligesom om at jeg går fra den ene overspringshandling til den næste og på den måde saboterer mig selv i det jeg faktisk gerne vil og det jeg ved skal til 

Jeg har den her vision om min karriere, at starte min virksomhed op, være forfatter, være en bedre forældre, eller hvad det nu er. Men jeg føler mig som en stor fiasko hvor jeg ikke kan overskue det hele, hvor jeg føler jeg ikke slår til, ikke god, og sidder fast uden at komme videre.

Mit selvværd er ikke i top og der som om noget blokerer mig og holder mig fast i en konstant middelmådighed hvor jeg ikke føler mig fri, men bundet fast til noget jeg ikke ønsker. 

Hvad er årsagen og løsningen på selvsabotage og overspringshandlinger

Skriv et svar