Jeg har lært at leve med det… Er det for sent at gøre noget ved det der begrænser mig?

Man kan sige noget i stil med “Jeg har affundet mig med og lært at leve med min angst, traume, lavt selvværd så det går jo alligevel”

Uanset hvad der begrænser dig, eller hvor længe det har gjort det er det aldrig for sent at få gjort noget ved det. Ens alder er heller ikke afgørende. Om du er 20, 50 eller 70 år er det altid godt at få en begrænsende udfordring løst

Ved at sige til sig selv “jeg har lært at leve med det” er det blevet vores tankemæssige normalitet og accepteret som værende en del af os. I kraft af at det er blevet det, har vi overbevist os om, at sådan er det bare, uden at vi gør noget ved årsag til vores begrænsning.  

Konsekvensen ved ikke at gøre noget ved fx et traume, eller lavt selvværd er for mange, at man på den ene eller anden måde holder sig selv bundet i hverdagen. Man kan derfor ikke rigtig udleve det man virkelig ønsker sig.

Det kan være i muligheden for karriereudvikling, socialt samliv, eller private forhold hvor der bliver spændt ben og man ikke rigtig er den person man gerne vil være.

Men du behøver ikke at være begrænset i din hverdag. Det er muligt at få en ny “normalitet” hvor sket er sket, men ikke er en mental begrænsning. Det kan vendes, hvor du vil have nye ressourcer der styrker dig som person.

så nej, det er aldrig for sent. Om du er i 20’ hvor job, familie og karriere ligger foran, 50’ hvor børn er flyttet hjemmefra og hvad nu, eller 70’ og måske fortvivlet over hvad der er sket gennem livet indtil nu, er det altid muligt at få klarhed, finde nye gode positive ressourcer og være den frie person som du ønsker

Her er hvad du nu skal gøre

Forandringerne starter med dig

Klik her og find ud af hvordan vi sammen laver en plan så du kommer i mål

Skriv et svar