Hvorfor er jeg trist, uoplagt og mangler motivation?

Jeg har prøvet så meget for at være top motiveret og glad for det jeg gør. Jeg har læst bøger, arbejdet meget med personlig udvikling, lavet daglige rutiner osv. 

Men lige meget hjælper det  Det hjælper for noget tid men så falder jeg tilbage igen – Hvorfor gør jeg det?

Transcript af video herunder

Du kender måske det her med at gå og være sådan lidt umotiveret med en lille smule træt sådan uoplagt og man hænger lidt i bremsen og ved ikke helt hvad er det her for noget at jeg vil så gerne men så hænger man lidt fast i det 

Det med at gå den ene dag efter den anden den ene time efter den anden den ene uge efter den anden måske år efter hinanden hvor jeg går her og er uoplagt jeg har ikke rigtig motivation til at starte op på det eller det projekt eller har ikke rigtig motivation til at gennemføre mine studier hvor jeg er sådan lidt uoplagt i det hele taget den ene dag tager den anden men jeg er ikke sådan virkelig glad. 

Det med sådan at hænge lidt fast i livet hvor man synes det her hænger ikke helt sammen for mig der er så mange ting jeg burde være glad for jeg har jo det her og har også det her men alligevel så er det sådan en skygge der hænger hen over det hele eller en tung sky hen over det helt ligesom trykker humøret lidt ned så den her motivation aldrig kommer helt frem så glæden aldrig kommer helt op til overfladen og man kan gå og tænke på at nu skal jeg gøre noget ved det

Så læser man nogle bøger omkring det her emne som man tror og regne med som måske er årsagen til at det hænger lidt fast i livet 

Det kan være motivations bøger om at gøre de her ting hver dag have den her daglig rutine stå op og gør det og gør det at gøre det så vil det andet helt automatisk komme. Så har man prøvet det og det virker for en tid og så går det rigtig godt og igen så falder man ned 

Uanset hvordan og hvorledes man vender og drejer det her med at blive motiveret til noget det med at kunne brænde igennem noget det med at kunne være glad for de ting men rent faktisk har udviklet til at den kommer nye ting i livet så har man den har tanker om jeg har læst det her gør de her ting hver dag så sker det og alligevel så sker det ikke

Hvad er årsagen til det en af årsagerne kan være det her med at man har den her dobbeltkonfekt i det at man rigtig kan man opnå det her om man har en ide om hvad andre siger at man har læst om at man skal gøre det her for at opnå det her 

Men så længe at der er konflikt mellem det du virkelig gerne vil og så at det rent faktisk går og gør så opnår du aldrig du gerne vil og du går i den her tristhed så skete det heller ikke for mig nu har jeg gået hele livet og det er bare den ene gang efter den anden været mislykket at det ikke helt lykkes for mig alt det her 

Det der skal ske det er at det kommer af nogle helt andre ting måske nogle tidligere erfaringer måske nogle minder du har nogle oplevelser du har med det her måske du virkelig brænder igennem og så så Yes nu sker det og så kommer den der siger Ja Ja nu skal du ikke tro du er noget vel den her gode dejlig jantelov vi har her i Danmark som ikke eksisterer men vi er allesammen hænger vores hat op på det er nok janteloven der holder mig nede 

Så går vi igen kommer frem siger Yes Nu lykkedes det her for mig se nu her her kære venner og nu gør jeg det her og så Ja ja det er fint med dig sådan lidt nedtrykt nu skal du ikke lige blevet for god 

Alle sådan nogle minder de kan holde en nede og så længe de er i ens underbevidste sind og hænger dernede kan man sige hænger fast  i dit underbevidste sind og hvis de de ikke bliver forløst at de ikke løsnet op så kan man gøre nok så meget med selvudvikling og personlig udvikling læse den ene bog læse den anden bog og man hænger stadig fast i det her fordi det er en vane det er en tillært måde at agerer på når det her sker så agerer kroppen helt automatisk sådan her 

Når vi går ned og arbejder i det underbevidste sind og finder ud af hvad er årsagen til det for det er altid underliggende årsag til at man føler den her tristhed umotiveret ikke slå til ting 

Når vi går ned og arbejder med det og får det forløst og ligesom bliver sat fri af de her minder du eventuelt har eller de her forhold i livet du eventuelt har og man aner ikke at de er der men alligevel så holder de en tilbage man aner ikke hvorfor eller hvordan man så længe det er der og og ikke bliver bearbejdet så kan du læse nok så mange ting gør nok så mange handlinger hver eneste dag lave nok så mange to-do-lister og sæt det hele op i skemaform eller have de her daglige rutiner jeg skal det klokken 6 skal det klokken 8 og det klokken 10 

Men det lykkedes stadig ikke fordi helt underliggende der hænger problemet stadig fast der hænger den her opfattelse af dig selv stadig fast opfattelsen af  at uanset hvor meget man gør så kan du altid har gjort det bedre uanset hvordan jeg udførte en ting så burde nok have gjort det på en anden måde for alle omkring mig kan lide mig 

Så når det er løst rent underliggende når du får løst den her problemstilling rent underliggende Så er det du kan brænde igennem så er det de har ting begynder at virke og så er det blevet helt naturligt for dig og man kan tænke på nu handler jeg helt anderledes nu agerer jeg helt anderledes og det hele falder meget mere naturligt sådan jeg endelig er frigjort sådan jeg endelig kan gøre de ting jeg gerne vil så jeg kan brænde igennem og være motivere for det jeg gør

Så det underliggende under alt det her med tristheden jeg føler mig magtesløs jeg er frustreret over ikke brænder igennem der ligger noget underliggende og få de underliggende løst

Forestil dig alt det du har gjort indtil nu for at få det underliggende løst fordi du regner med og tror at det er tristheden regner med og tror det er manglende motivation eller har en overbevisning om at tænke over jamen det er nok det her forhold der har gjort at jeg ikke gør det her men hvis det er noget helt andet der holder hele tilbage så kan man ikke selv tænke frem men underbevidstheden den har svaret underbevidsthed den har alle ressourcerne i dig du har alt i dig men kroppen reagerer anderledes 

Du måske prøve mange ting op igennem livet indtil nu opleve nu og det er ikke helt lykkedes få nu fat i kernen for det løst helt dernede og så vil du se hvordan alt det andet blomster op og løser sig

Med det er vil jeg ønske dig en rigtig god dag og må tingene lykkes for dig 

Skriv til mig giv en kommentar og Vi tales ved hvis du står i hænger fast af trist modløs frustreret over tingene og bare gerne vil slippe det her at være fri i dagligdagen 

Skriv et svar