Hvordan slipper jeg af med mine blokerende tanker?

Hvordan slipper jeg af med mine blokerende tanker

Vi kan alle have nogle blokerende tanker der køre i ring i vores hoveder. Tanker om ikke at slå til, ikke at være god nok, ikke at kunne udleve vores drøm eller tanken om hvem er jeg i grunden inde bag alt det virvar af blokeringer og nedbrydende tanker

Lær at sige stop til dine tanker. I stedet for at lade tankerne spinde rundt og rundt så sig stop. Det var dumt – STOP frem for “Hvor var det bare dumt sagt og gjort, hvad tænker de andre nu ikke om mig, at jeg er en komplet idiot der ikke har styr på noget som helst osv…” tænk i stedet for “Dumt – Stop”. og lad en ny tanke komme til

Når det har kørt i ring og cirklet rundt i vores hoveder kan det have sat sig i kroppen. Kroppen husker det hele. Her er det godt at få et kærligt puf, noget hjælp til at stoppe tankerne og finde de gode ressourcer frem. Finde dig frem som du i virkeligheden er

Skriv et svar