Hvilke tanker vælger du at holde fast i?

Hvilke tanker du tænker, vælger du at holde fast i, og hvilke tanker der kommer til dig vælger du at lade flyve forbi? Vi har netop et valg. Vi har ikke kontrol over, hvilke tanker vi tænker i løbet af en dag. Vi har de her 70 til 90.000 tanker, som kommer igennem vores hovedet hver eneste dag, som bare popper op.

Fortsæt med at læseHvilke tanker vælger du at holde fast i?

Snavset vand forhindrer ikke planter i at vokse, så lad ikke negativiteter stoppe dig

https://vimeo.com/721155471Snavset vand forhindrer ikke planter i at vokse, så lad ikke negativiteter stoppe digVi kan nemt komme til at tage ting til os der ikke gavner os.Ord der bliver sagt,…

Fortsæt med at læseSnavset vand forhindrer ikke planter i at vokse, så lad ikke negativiteter stoppe dig

Find dine ressourcer og præsterer som du ønsker

Vil du gerne være lyset i rummet, men står dine tanker og tidligere erfaringer i vejen? Se altid udfaldet som du ønsker det skal være, arbejd med dit mindset og få et nyt perspektiv på det, hvor du ser mulighederne frem for problemerne. Vil du performe bedre og har du brug for at få kontrollen, roen og selvsikkerheden boostet?

Fortsæt med at læseFind dine ressourcer og præsterer som du ønsker

Er personlige udfordringer vores eget ansvar?

Når vi står med nogle personlige mentale udfordringer i vores tanke og handlemønstre er det muligt at få dem løst. Både effektivt og hurtigt og alt er godt. Eller er det? Selv om man oplever et gennembrud og “problemet” er løst har vi stadig et ansvar selv. Vi kan vælge at sige nå, så var det det og alt er godt ind til næste udfordring kommer og vi vælger at gå tilbage i gammel gænge. Eller vi kan vælge at tage det ansvar det er og holde ved de forandringer der er sket.

Fortsæt med at læseEr personlige udfordringer vores eget ansvar?