Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores hjemmeside reneejsing.dk accepterer du cookie- og privatlivspolitikken. Der indsamles oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien og funktionerne samt til at målrette markedsføringen. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Du kan endvidere læse nærmere om, hvem der har adgang til indsamlet data, og hvem du skal kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser mod indsamlingen eller behandlingen af personoplysninger. 

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer på internettet kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der er i varierende omfang og kan omfatte:

Facebook pixel (Facebook.com)

Google Analytics (Google.com)

Google Tag Manager (Google.com)

Google Ads (Google.com)

Twitter Analytics (Twitter.com)

Kartra (kartra.com)

Stripe (stripe.com)

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores services og hjemmeside indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb af serviceydelser. Oplysninger om kundens personlige liv, bl.a. udfordringer, vanskeligheder osv.

Under sessioner/behandlinger optages en video eller lydfil for at kunne dokumentere forløbet, mens kunden har været i behandling. Der vil ALDRIG offentliggøres materiale fra sessioner/behandlinger, og de vil ej heller blive udleveret til kunde/klient.

Vi kan offentliggøre situationsbilleder og videoer fra kurser, arrangementer og events som kan offentliggøres uden samtykke i medfør af i persondataloven. Materialet kan offentliggøres på forskellige medieplatforme, som vores hjemmesider, Instagram og Facebooksider, YouTube, Vimeo m.fl. ”

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Hjemmesiden og vores edb-udstyr scannes dagligt for vira og malware, hvor hvis der opfanges uregelmæssigt indhold elimineres omgående.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Brug og sletning
Vi indhenter kun de personoplysninger, som vi har behov for, og vi behandler dem kun i det omfang som er nødvendigt for at opfylde de nævnte formål på hjemmesiden og i forbindelse med vores serviceydelser. Vi opbevarer kun dine personoplysninger i det tidsrum, som er nødvendigt, og de slettes permanent straks vi ikke længere skal anvende dem, med mindre andet aftales særskilt med dig. Det er ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. Vær opmærksom på, at levetiden for en cookie, fornyes ved hvert besøg på websitet, så levetiden skal beregnes fra dit seneste besøg.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Vi videregiver til følgende platforme:

Dinero – Regnskabs platform til fakturering, kunderegistrering m.m.

AZEhosting – hvor hjemmesiden er oprettet og hostet

Google – og dets selskaber som fx Google analytics

Facebook – og dets selskaber som fx instagram

Kartra – Booking system, nyhedsmail, salgssider, gatways, o.a.

Stripe – Onlinebetaling

Alt data trafik sendes sikkert, SSL krypteret, mellem hjemmesiden og tredjepart.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: rene@reneejsing.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Rene Ejsing ApS
CVR: 29979170
Toftlundvej 6, 7430 Ikast
Telefon: +45 81618968
Email: rene@reneejsing.dk

Dataansvarlig: René Ejsing

Luk menu