Gratis forsamtale

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte mig for en samtale inden en eventuel booking af tid. Ring eller send sms på telefon 81618968.

Du kan også nemt og enkelt booke en forsamtale ved at trykke på knappen herunder.

Covid-19 info

Forholdsregler

Grundet restriktioner og påpasselighed overfor hinanden udføres der for tiden fortrinsvis online sessioner.

Sessioner på kontoret opfylder alle krav med god afstand, afspritning, brug af mundbind ved ankomst m.m.

I kalenderen bookes tiden ved at vælge dato, ydelse og derefter klokkeslæt. 

Online sessioner eller fremmøde på kontoret udføres i tidsrummet  8 – 17.00 alle hverdage, eller efter aftale.

NOTE: Der kan være andre ledige tider som ikke fremgår af booking kalender. Hvis der ikke er en tid der kan passe dig, så kontakt mig med ønske, og jeg vil vende tilbage med eventuelle muligheder.

Online session

Er en online session lige så god og effektiv tænker du måske?

Ja det er den, og for nogle også bedre, da du er i dine egne “hjemmevante” rammer. Det er på den måde både nemmere end at skulle gøre klar og afsted og for nogen også mere trygge omgivelser at være i.

Den eneste forskel er, at du skal have en god og stabil internet forbindelse på din computer eller mobilenhed og kunne være et uforstyrret sted hos dig gennem hele sessionen. 

Du vil få tilsendt et link, der vil åbne et lille program, som kan dele dit kamera og lyd. Så kan vi tale sammen og se hinanden, som om vi sad lige overfor hinanden på kontoret. Det er meget enkelt og lige til at anvende.

1:1 session på kontoret

Hvornår er det at foretrække at møde personligt op?

Der er nogle få forhold, hvor et personligt fremmøde er at foretrække.

Hvis du ikke har mulighed for at være et roligt og uforstyrret sted hos dig, er det oplagt med personligt fremmøde.

Ligeledes er det vigtig, at du har en god og stabil internet forbindelse på din enhed med kamera og lyd mulighed. Men det er som ofte ikke noget problem nu til dags. Det har langt de fleste.

Der er enkelte sessioner, hvor vi arbejder meget konkret med specifikke forhold ift. coaching, hvor det er at foretrække. Men det vil vi tage sammen.

Uanset om du vælger online session eller fremmøde på kontoret, vil resultatet af en hypnose sessionen være det samme for dig. Alt i alt er det dit valg af hvad du selv foretrækker.

Efter du har bestilt din tid, modtager du inden for få minutter en email som bekræftelse og med mere information omkring den kommende hypnose session. 

Er du ikke så meget til online betaling, er du velkommen til at kontakte mig for tidsbestilling og betaling via bank overførsel eller kontant på dagen inden sessionen, hvis der er tale om 1:1 session her på kontoret.

Online sessioner kan kun betales online ved booking af tid.

Er du i tvivl omkring booking og betaling så kontakt mig – Klik her