Betaling:

Når vi laver en aftale sender jeg en faktura du kan betale online med MobilePay eller Betalingskort, gennem sikker server (SSL).

Er du ikke så meget til online betaling er det også muligt, at foretage betaling via bank overførsel. Booking af tid er først endeligt efter gennemført betaling, med mindre andet er aftalt.

Afbud og ændring af tid:

Afbud eller ændringer af din tid skal foretages senest dagen før kl. 12.00. Ved senere afbud/ændring skal der betales 50% af beløbet

Ved eventuel udeblivelse uden afbud, betales der fuld pris. Ved forsinket fremmøde gennemføres sessionen ikke og det betragtes som udeblivelse.

Flere sessioner:

Den form jeg anvender for terapi er et effektivt redskab hvor du kan forvente de ønskede forandringer allerede første gang vi ses. Som ofte er der kun er behov for 1-3 sessioner for et tema/emne. I nogle tilfælde er der flere forhold i et sammenspil, som umiddelbart ikke løses i sammenhæng. Her kan der være behov for flere sessioner som et forløb. Det aftaler vi individuelt fra person til person.

Jeg har ligeledes forløb af flere sessioner hvor vi arbejder i dybden inden for fx personlig udvikling, performance optimering, coaching og værdisæt m.m..

Priser:

Priser fremgår ikke på min hjemmeside, men aftales personligt i vores afklarende forsamtale.

Jeg kan af gode grunde ikke give dig en pris her, da jeg ikke kender til din problemstilling og udfordring som vi skal arbejde med. Det vil være lidt lige som at give en pris på spørgsmålet “hvad koster et køkken?” uden at kende til dine ønsker og behov. Eller hvad koster det at få repareret en bil, uden først at vide noget om hvad der skal ses på.

Men når vi har talt sammen, fået afklaret hvad dine ønsker er, om vi er et match og om jeg er den rette til at hjælpe dig har du en pris for det. Håber det giver god mening.

Der henvises i øvrigt til Vilkår og Betingelser – Klik her