Tid til forandring ?

Start nu med en Gratis afklarende samtale.

Velkommen

For øjeblikket har jeg ikke tilgang af nye kunder og klienter, men henviser gerne til nogle af mine rigtig dygtige kollegaer 

Jeg arbejder intenst på nye online kurser og forløb, som jeg glæder mig rigtig meget til at offentliggøre. Jeg vil med det gerne kunne nå ud til endnu flere der ønsker forandringer i deres hverdag og blive en bedre udgave af sig selv på mange niveauer 

Som altid er du selvfølge altid velkommen til at kontakte mig med spørgsmål og følge mig på de sociale medier

Ring på tlf: 81618968, eller klik på knap herunder

Book din tid ved at vælge dato, klokkeslæt og svare på spørgsmålene

Online sessioner eller fremmøde på kontoret udføres i tidsrummet  9 – 17.00 alle hverdage, eller efter aftale.

NOTE: Der kan være ledige tider som ikke fremgår af booking kalender. Kontakt mig gerne med dit ønske og vi finder en tid der passer.

Sådan arbejder vi sammen

1: Booke afklarende samtale

Samtale over Zoom video møde for afklaring af dine ønsker og mål, eller evt. pr. telefon

2: Opnå din personlige forandring

Alt er tilpasset ud fra din situation og behov, så det skaber resultater for dig

3: Slip ud af labyrinten 

Frihed i hverdagen til at gøre det du gerne vil uden begrænsninger

Hvad skal jeg vælge – Online eller på kontoret?

Online

Er en online session lige så god og effektiv tænker du måske?

Ja det er den, og for nogle også bedre, da du er i dine egne “hjemmevante” rammer. Det er på den måde både nemmere end at skulle gøre klar og afsted og for nogen også mere trygge omgivelser at være i.

Den eneste forskel er, at du skal have en god og stabil internet forbindelse på din computer eller mobilenhed og kunne være et uforstyrret sted hos dig gennem hele sessionen. 

Du vil få tilsendt et link, der vil åbne et lille program, som kan dele dit kamera og lyd. Så kan vi tale sammen og se hinanden, som om vi sad lige overfor hinanden på kontoret. Det er meget enkelt og lige til at anvende.

På kontoret

Hvornår er det bedst at møde personligt op?

Stort set alt arbejde jeg udfører kan foregå online

Hvis du ikke har mulighed for at være et roligt og uforstyrret sted hos dig, eller er mere til personligt møde af forskellige årsager, er det oplagt med personligt fremmøde her på kontoret.

Hvis du ikke har en god og stabil internet forbindelse på din enhed med kamera og lyd mulighed, er personlig møde en god idé. 

Men det er som ofte ikke noget problem nu til dags. De fleste har en forbindelse der fint rækker til online møde. 

Ring på tlf: 81618968, eller klik på knap herunder

Uanset om du vælger online session eller fremmøde på kontoret, vil resultatet være det samme for dig. Alt i alt er det dit valg og hvad du selv foretrækker. De fleste jeg arbejder sammen med foregår online da det er nemt, enkelt og lige til i dine vante og trykke omgivelser.

Efter du har bestilt din tid, modtager du inden for få minutter en email som bekræftelse og med mere information omkring vores aftale. Har du spørgsmål til tider, booking, eller andet så kontakt mig – Klik her